Timpul.md

Actualitate 5 Aprilie 2020 | 12:20

Un polițist de la INP și familia sa ar fi infectați cu coronavirus / Inspectoratul Național de Poliție REFUZĂ să dea informații

Un comandat de Pluton din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, dar și familia sa, soția și unul dintre cei doi copii, au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19 din data de 2 aprilie, informează deschide.md .

Reprezentanții INP au refuzat să confirme sau să infirme acest caz

Potrivit informațiilor publicate de către Deschide.md ar fi vorba despre un polițist în vârstă de peste 30 de ani, comandant al Plutonului Cahul, Taraclia, Vulcăneşti al Batalionului de Patrulare Sud al INP.

Acesta, împreună cu soția sa, dar și unul dintre cei doi feciori, în vârstă de aproximativ 5 anișori, au fost diagnosticați pozitiv, acum trei zile, cu noul tip de coronavirus și au fost internați în Spitalul raional Cahul.

Natalia Golovco, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Național de Patrulare, nu a putut ieri să ne confirme sau să infirme informația din motiv că nu cunoaște nimic despre acest caz, însă ne-a asigurat că se va interesa și va reveni ulterior cu un răspuns.

https://deschide.md 

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus