Timpul.md

Actualitate 10 Noiembrie 2017 | 10:11

Un restaurant le oferă cafea şi mic dejun gratuit, a doua zi, clienţilor care au consumat alcool în local, dar îşi lasă cheile de la maşină la bar

Cum în ultima perioada pe raza judeţului Suceava au avut loc foarte multe accidente rutiere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, proprietarii unui restaurant din Suceava au luat decizia de a le oferi gratuit cafea şi mic dejun clienţilor care consumă băuturi alcoolice şi îşi lasă cheile la bar până a doua zi dimineaţă, scrie adevarul.ro

 Această iniţiativă a administratorilor de la Apropo Cafe Suceava este extrem de lăudată, majoritatea persoanelor apreciind ideea. Pe pagina de Facebook a localului au apărut zeci de comentarii pozitive, postare cu mesajul respectiv primind mii de like-uri şi sute de share-uri.

„Mic dejun şi cafea din partea casei pentru şoferii care schimbă mentalităţi prin exemplul personal.

Dacă îţi petreci seara în cafenea, la un pahar de vorbă, te invităm să îţi laşi cheia la bar. Avem noi grijă de maşina ta peste noapte. Dacă vrei, îţi chemăm şi un taxi.

Iar dimineaţă, când vii după ea, te aşteptăm cu cafea şi mic dejun din partea noastră.

Cel mai important este gestul tău, care poate schimba comportamente şi poate salva vieţi. Micul dejun gratuit e felul nostru de a-ţi mulţumi.

Ai grijă de tine, de cei dragi ţie şi de partenerii de trafic!”, au anunţat cei de la Apropo Cafe Suceava.

În ultima lună de zile, pe raza judeţului Suceava au avut loc mai multe tragedii rutiere produce ca urmare a consumului de băuturi alcoolice. Peste zece persoane şi-au pierdut viaţa după ce şoferi inconştienţi s-au urcat la volan rupţi de beţi şi au produs grave accidente de circulaţie.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus