Ultima oră

Un român a fost GRAV RĂNIT în atacul de la Las Vegas. Mesajul DRAMATIC transmis de mama tânărului care se luptă acum pentru viaţa lui

"Potrivit informaţiilor obţinute până la acest moment, printre persoanele rănite în urma atacului a fost identificată o persoană de cetăţenie română. Aceasta a fost transportată şi internată la un spital din regiune pentru îngrijiri medicale de specialitate. Consulul onorific al României la Las Vegas îl va vizita pe cetăţeanul român de îndată ce starea de sănătate a acestuia va permite acest lucru. Consulatul General al României la Los Angeles este în contact permanent cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară", se arată în comunicatul MAE.

Între cei 400 de răniți în urma atacului de la concertul de muzică country din Las Vegas a fost rănit grav și un român.

Luca este stabilit cu familia în Statele Unite ale Americii, în statul Nevada. El a participat la concertul de la festivalul de muzică country ”Route 91 harvest”. În timpul spectacolului, de la etajul 32, din Mandaly Bay Hotel, un bărbat a început să tragă în cei 22.000 de oameni adunați la concert. Între aceștia se afla și Luca. Conform Poliției din SUA, 50 de oameni au murit și peste 400 sunt răniți.

Mama tânărului rănit a postat un mesaj și o fotografie, prin care le cere cunoscuților să se roage pentru fiul ei.

”Vă rog să vă rugați pentru fiul meu Luca, împușcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operații în condiții critice și aș aprecia rugăciunile voastre”, le-a transmis Carmen cunoscuților.

Luca are 23 de ani şi împreună cu mama lui deţin în Vegas o afacere de succes, cu săpunuri artizanale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *