Timpul.md

Actualitate 5 August 2019 | 17:00

Un românofob pro-rus critică „dipolomația lui Popescu”: Mereu umblă cu tot felul de trăsnăi iresponsabile

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene a Moldovei, Nicu Popescu, care nu reprezintă niciun partid din Guvern, care ar fi obţinut o majoritate în Parlament, face constant declarații absolut iresponsabile în numele întregii țări, iar ceea ce se întîmplă astăzi în Guvern este o copiere a perioadei idioate a altei alianțe, anunță portalul pro-rusesc noi.md

Această opinie a fost exprimată de unul dintre cei mai activi „experți” cu viziuni anti-românești și pro-rusești din R. Moldova, Valeriu Ostalep.

„Acest om nu locuiește în Moldova. El nu va trăi aici. Această persoană este fost consilier al lui Filat. Nimeni nu l-a ales și nu reprezintă niciun partid care să aibă majoritate în Parlament. El mereu umblă cu tot felul de trăsnăi iresponsabil - dar în ce calitate? Cine l-a autorizat să facă astfel de declarații în numele întregii țări? Văd că toată lumea se joacă din nou de-a guvernarea, pentru ca mai tîrziu să poată behăi că „nu am spus aşa ceva” și nu am fost responsabil pentru asta?

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus