Eveniment

Un STEAG IMENS de 300 de metri va acoperi podul peste Prut de la Sculeni

În amintirea Podurilor de flori din anii 1990, unioniștii se adună sâmbătă la Sculeni pentru a întinde un steag imens peste podul de la Prut. Participanții vor veni de pe ambele maluri ale Prutului, cerând Unirea Republicii Moldova cu România.

„E datoria noastră să continuăm munca depusă de Grigore Vieru, Ion și Doina Teodorovici, Dumitru Matcovschi și a întregii generații a Podurilor de Flori. Sâmbătă ne adunăm sute de tineri de pe ambele maluri ale Prutului pentru a face un lucru frumos, pașnic. Un anunț important va fi făcut la Prut, pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Ne mai adunăm acolo sub acest uriaș steag tricolor pentru a cere ca interdicția lui George Simion să fie ridicată” a menționat Anatol Ursu, reprezentul organizației.

Persoanele care doresc să participe din Republica Moldova, inclusiv din rândul presei, sunt rugate să contacteze Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI la numărul de telefon 060949690 pentru a fi trecuți pe listele de acces pe podul de la Sculeni. Accesul este permis numai pe baza pașaportului valabil. Duminică, organizațiile care formează BUN se vor alătura mitingului de protest din Piața Marii Adunări Naționale de la ora 12:00.

Reamintim că BUN preconizează desfășurarea Marii Adunări Naționale – a patra din istoria Republicii Moldova pe data de duminică, 7 iulie. În acest sens, un apel s-a făcut către toți cetățenii din raioanele Republicii Moldova.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *