Timpul.md

Actualitate 4 Octombrie 2018 | 13:49

Un susținător al Maiei Sandu şi ai lui Andrei Năstase era gata să arunce cu pietre într-un grup de protestatari

Exponenţii PAS şi PPDA nu renunţă la prostul obicei de a-i agresa pe toţi cei care nu le împărtpşesc viziunile. Astăzi, aceştia au încercat să arunce cu pietre în tinerii democraţi, care îi cereau socoteală Maiei Sandu şi lui Andrei Năstase, în faţa Parlamentului. Faptul a fost sesizat de bloggerul Anatolie Chirilov.

“Susținătorii PAScuDA au decis, ca în vremurile lor de glorie, să decurgă la acțiuni de violente. În acest caz, nu împotriva poliției și a jurnaliștilor, precum s-a întâmplat anterior, dar împotriva Tinerilor Democrați. Un susținător al acestora, bine camuflat, a luat o piatră de jos pentru a arunca în protestatarii. Singurul lucru care l-a oprit, a fost faptul că am început să-l filmez. Imediat ce a înțeles că isprava lui va fi documentată, bravul adept al lui Andrei Năstase și Maia Sandu a lăsat piatra din mână”, a scris Anatolie Chirilov.

Unii simpatizanţi ai PAS şi PPDA au încercat să justifice acţiunile individului turbulent.

“Am ridicat această piatră, să o filmez și, imediat, două femei participante la flash-mobul PAScuDA au venit lângă mine, ca să justifice pornirile colegului lor de manifestație. Ambele au încercat să mă convingă de faptul că ortacul lui Năstase și Sandu a luat piatra pentru a se apăra. De cine? Cele două doamne, între care și Tamara Dodon, o susținătoare aprigă a binomului PAScuDA, o băștinașă a președintelui Igor Dodon, așa și nu au putut să spună”, a mai scris Chirilov.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus