Timpul.md

Actualitate 23 Septembrie 2021 | 12:48

Un tânăr din Florești a cerut și a primit mită de la două persoane sub pretextul că le poate ajuta cu perfectarea permiselor de conducere. Bărbatul a fost reținut de CNA

Un tânăr din Florești ar fi cerut dar a și primit mită de la două persoane, sub pretextul că le poate ajuta să susțină cu succes examenele de calificare auto și să-și perfecteze permisele de conducere. La a doua tentativă de trafic de influență, bărbatul a fost denunțat și reținut de ofițerii DGT Nord a CNA și procurori, transmite jurnal.md .

Potrivit denunțătorului, tânărul ar fi extorcat și primit 400 de euro, susținând că are influență asupra unor angajați ai Secţiei Înmatricularea Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto și că-i poate determina să dea note maxime la probele teoretică și practică, iar ulterior să elibereze permisul de conducere de categoria „B”.

În cel de-al doilea caz, pentru aceleași servicii, bărbatul ar fi cerut și primit 300 de euro.

În cele din urmă, acesta a fost reținut în incinta Primăriei orașului Florești, bănuitul a fost plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe cazurile date a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus