Timpul.md

Actualitate 9 Iunie 2014 | 15:06

Un TIR ce urma să ajungă în R. Moldova a rămas fără frâne și a intrat într-un bar din Huși (FOTO)

Un TIR încărcat cu materiale de construcţii, a intrat cu viteză direct într-un bar, amplasat în apropiere de calea ferată din Huşi. Şoferul a fost transportat la spital în stare gravă. Potrivit cercetărilor de la fața locului, autotrenul a rămas fără frâne. 

Conform precizărilor reprezentanţilor IJP Vaslui, şoferul, în vârstă de 40 de ani, este domiciliat în Bacău şi transporta materiale de construcţii, venind de la Adjud şi îndreptându-se spre Vama Albiţa. Destinaţia finală a acestuia era Republica Moldova.

Şoferul, care era conştient la sosirea echipajului de Ambulanţă, le-a spus poliţiştilor că, la un moment dat, şi-a dat seama că are o defecţiune la sistemul de frânare şi, în disperare de cauza, a căutat un loc unde să poată opri.

În faţă Şcolii “Sfânta Ecaterina”, acesta a intenţionat să oprească, dar din cauza vitezii, acesta a trecut peste calea ferată, izbindu-se violent de peretele unui bar.

Nicio altă persoană nu a fost rănită în afară de şofer, deşi, au spus şi oamenii legii, dacă autotrenul ar fi intrat pe stradă “1 Decembrie” situaţia ar fi fost extrem de complicată, dar find traficul intens, dar şi prezenţa multor pietoni în zona.

“S-a luat legătură cu societatea comercială de care aparţine TIR-ul, care urmează să vină să îşi ia marfă şi să ridice vehiculul. Şoferul a fost testat cu alcooltestul şi a rezultat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Poliţia continuă cercetările la faţă locului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJP, inspectorul Mihaela Ştraub.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus