Timpul.md

Actualitate 23 August 2017 | 09:06

Un tramvai a luat foc în Bucureşti. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineaţă, în zona AFI Cotroceni din Capitală, iar primele informaţii arată că doi oameni au făcut atacuri de panică. La această oră, circulaţia rutieră este blocată în zonă, iar la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe Incidentul s-a produs între staţiile Vasile Milea şi Răzoare, în timp ce tramvaiul liniei 25 era în mers.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum.

Conform reprezentanţilor ISU, incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare şi vor fi transportaţi la spital.

„Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse, şi vor fi transportate la spital. Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. La faţa locului se află două autospeciale de stingere, descarcerare şi SMURD. Incendiul a fost lichidat în scurt timp”, a precizat, la rândul său, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

El a mai spus că doi dintre pasageri au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

„Pentru acordarea primului ajutor, la faţa locului şi pentru transportul la spital au acţionat trei ambulante SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov”, a adăugat reprezentantul ISU.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, a fost întreruptă circulaţia rutieră pe ambele sensuri, poliţiştii recomandând rute ocolitoare.

Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov: În momentul în care echipajele de pompieri au ajuns la fața locului nu erau persoane în mijlocul de transport, nu există victime. Existau degajări de fum, de sub garnitura de tramvai. Este vorba de tramvaiul numărul 25. Evenimentul s-a produs la intersecția bulevardului Vasile Milea cu bulevardul Timișoara.

Ovidiu Munteanu, Brigada Rutieră București: Ca și rute ocolitoare recomandăm zona bulevardului Vasile Milea, spre Podul Eroilor. 


Digi24.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus