Femeia

Unde se odihnesc miliardarii lumii?

Mark Zuckenberg 

Pune, India

Cel mai tânăr miliardar din lume, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a început anul cu o săptămână de vacanţă în India. Tânărul de 25 de ani a fost văzut în Pune vizitând Osho International Meditation Resort. El a postat pe pagina sa de Facebook o imagine sub care scria: "Voi fi prezent la nunta unui bun prieten şi vreau să vizitez câteva oraşe cât sunt aici”.

Bill Gates

Croaţia

Bill Gates, fondatorul Microsoft, şi-a petrecut anul trecut vacanţa impreună cu familia la Skradin, o cetate medievală din secolul al XIII-lea din Croaţia. Reprezentaţii oficiului de turism al oraşului au declarat că aceştia au sosit la bordul unui mega-iaht şi au vizitat Parcul Naţional Krka (foto) şi cascada Skradinsk. Familia Gates s-a plimbat pe străzile micului oraş, oprindu-se şi la restaurantele locale.

Steven Spielberg

Zonele rurale din Irlanda

Îndrăgitul regizor de film Steven Spielberg a renunţat la Hollywood şi a optat pentru o călătorie împreună cu soţia lui, Kate Capshaw, prin regiunile celtice, anul trecut. Grupul condus de poetul David Wythe a făcut un tur care a inclus cazare în casele ţărăneşti din satul Ballyvaughan, excursii şi drumeţii prin regiunea stâncoasă Burren şi vizite la filosofi şi muzicieni.

Kelcy Warren

Colorado

Magnatul texan din industra gazelor naturale, Kelcy Warren, a adăugat recent în portofoliul său de locuri de vacanţă ferma Boot Jack, o proprietate de 3.500 de acri, pentru care a plătit în aprilie 46,6 milioane de dolari. Şi alţi miliardari, printre care David şi Charles Koch şi Roman Abramovich, frecventează statul Colorado. Abramovici a cumpărat în 2008, două imobile în Snowmass Village cu suma de 48 milioane de dolari. 

Roman Abramovici

Costa Rica

Iubitorii de aer liber şi sălbăticie merg în grupuri în Costa Rica, unde turiştii se pot bucura de bogăţiile exotice, de plimbările prin junglă şi apoi se pot relaxa pe minunatele plaje. Patronul echipei de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, a fost văzut petrecându-şi vacanţa aici, sosind fie cu mega-iahtul său, fie călătorind prin ţară cu Hummer-ul.

George Soros

Hamptons

Acest punct de atracţie din New York este un refugiu pentru multe celebrităţi dar şi pentru miliardari, printre care se numără finanţatorii Ron Perelman, Ron Baron şi George Soros. Gurul în hedging, David Tepper, a fost văzut pe plaja unei vile, iar Steven Spielberg are o casă în East Hampton pe un teren de 12 acri, care se numeşte Quelle Farm.

Sursa: Money.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *