Timpul.md

Actualitate 1 Noiembrie 2019 | 11:52

Unioniștii îl cred mizerabil, cei din stânga îl cred mincinos - pe cine reprezintă dl Năstase?

Liderul PPDA dă dovadă de ipocrizie atunci când îndeamnă locuitorii capitalei să-l voteze în turul doi al alegerilor locale, pentru „a salva țara de socialiști”, crede președintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Acesta îi cere lui Năstase să-și amintească cine, de fapt, i-a adus pe socialiști la putere.

„Ca să scăpăm țara de socialiști, cum zici, mai întâi trebuie să scăpăm de cei, care i-au adus la guvernare. Și... cu ajutorul cui au ajuns ei la guvernare, Andrușa, aici ce ai de zis?”, a scris Mihai Ghimpu, într-o postare pe Facebook.

Totodată, Ghimpu îl întreabă pe Năstase de ce nu a îndemnat oamenii, în 2015 să voteze împotriva socialistei Zinaida Grecenîi, care concura la locale cu liberalul Dorin Chirtoacă.

„Și aș vrea să mai aud (și nu doar eu, dar și mulți din cei care au votat blocul ACUM), de ce n-ai spus acest lucru și-n 2015, când te-ai băgat peste mitingul PL, la 7 iunie, cu doar o săptămână înainte de turul doi: atunci era la fel de important cine va fi primarul general: liberalul Dorin Chirtoacă sau comunista de ieri-socialista de azi, Zinaida Greceanâi!... La fel și-n 2016, când cereai alegeri anticipate, pentru a aduce socialiștii la putere”, a adăugat Ghimpu.

Amintim că liderul PPDA, Andrei Năstase, a mai fost acuzat, recent, de liderul PL, Dorin Chirtoacă, de implicarea în falimentarea companiei de stat „AIR Moldova”, alături de nașul său de cununie, Victor Țopa. În urma acestei afaceri, spunea Chirtoacă, R. Moldova a pierdut 7 milioane de euro. De asemenea, viceprimarul de București, Aurelian Bădulescu, l-a acuzat pe Năstase că este agent rus și că ar fi primit trei milioane de dolari de la Moscova, pentru a destabiliza situaţia din R. Moldova. Totodată, Andrei Năstase a fost taxat dur de opinia publică, deoarece a votat în favoarea Rusiei la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Deputatul Octavian Țîcu nu s-a putut abține și l-a numit „mizerabil” pentru votul pro Rusia la APCE.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus