Fotbal

Unirea Urziceni a fost foarte aproape de un egal cu Liverpool

Campioana de fotbal a Romaniei, Unirea Urziceni a reusit aseara sa creeze mari batai de cap “legendarei” Liverpool, chiar pe terenul britanicilor. In primul meci al etapei optimilor de finala din Europa League, formatiei ialomitene i-a fost harazit cel mai puternic adversar din lista echipelor participante.

Liverpool avea nevoie de o victorie in meciul cu romanii, precum pestele are nevoie de apa, or, “cormoranii” se afla intr-o pozitie extrem de dificila, ratand numeroase trofee in actualul sezon. In aceste conditii, gazdele, care se afla in prim sezon competitional, i-au incoltit pe adversarii din estul Europei, si numai datorita unei defensive disciplinate si un portar Arlauskis in zi de gratie, Unirea a pastrat intact scorul “alb” de pe tabela pana in minutul 81. Francezul Ngog, a reusit pe ultima suta de metri a partidei sa introduca balonul in poarta adversa, aducand linistea pe teren si provocand fiesta in tribune.

Dupa plecarea lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar, la timona Unirii a fost instalat antrenorul israelian Ronny Levy, aflat la primul meci oficial in noua sa postura.

Levy s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai, dar regreta ca meciul nu s-a incheiat cu 0-0: "Sunt putin dezamagit, credeam ca vom scoate remiza. Jucatorii mei au facut tot ce au putut. Inainte de meci m-as fi multumit cu acest scor, dar acum sunt trist. Tactic am fost tari, nu i-am lasat sa-si etaleze potentialul de care dispun. Daca am fi tinut mai mult de minge, nu am fi pierdut".

Meciul retur se va disputa peste o saptamana la Bucuresti, pe stadionul Ghencea.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *