Film

“Universitatea monştrilor” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top – VIDEO

Acţiunea filmului "Universitatea monştrilor/ Monsters University" o precede pe cea din producţia Pixar "Compania monştrilor/ Monsters, Inc." (2001). Filmul beneficiază de vocile actorilor Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal şi Helen Mirren.

 

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat "Captură la dublu/ The Heat", cu Sandra Bullock în rolul unui agent FBI care trebuie să facă echipă cu o poliţistă, interpretată de Melissa McCarthy, căreia îi sare ţandăra din orice. Filmul a avut în weekendul premierei încasări de 40 de milioane de dolari

Pe poziţia a treia în box office-ul nord american s-a situat o altă premieră, "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z", în regia lui Marc Forster, care a avut încasări de 29,8 milioane de dolari. "Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care este nevoit să străbată lumea întreagă într-o cursă contracronometru pentru a opri o epidemie care răstoarnă guverne, răscoală armate şi ameninţă să elimine rasa umană.

Pe poziţia a patra se regăseşte o altă premieră, "Alertă de gradul zero/ "White House Down", de Roland Emmerich, care a avut încasări de 25,7 milioane de dolari.

Filmul "Man of Steel: Eroul", noua peliculă din franciza "Superman", în care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill, a coborât de pe locul al treilea pe al cincilea, cu încasări de 20,8 milioane de dolari. Filmul este regizat de Zach Snyder şi îi are pe afiş pe Amy Adams – în rolul jurnalistei Lois Lane, Kevin Coster şi Diane Lane – în rolurile părinţilor adoptivi ai lui Superman.

Pe poziţia a şasea s-a situat comedia "A venit sfârşitu’!/ This is the End", care marchează debutul regizoral al actorului Seth Rogen şi îi are în distribuţie pe James Franco şi Jonah Hill. Filmul a obţinut încasări de 8,7 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele din America de Nord.

Thrillerul "Now You See Me: Jaful perfect", cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine şi Isla Fisher, s-a situat pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari. Această peliculă prezintă jafurile puse la cale cu multă imaginaţie de patru magicieni iluzionişti, urmăriţi de FBI.

Filmul "Furios şi iute 6", regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker şi Michelle Rodriguez în rolurile principale, s-a situat pe poziţia a opta, cu încasări de 2,4 milioane de dolari.

Filmul SF "Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness" se menţine pe a noua poziţie, cu încasări de 2 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Noul film din universul cult "Star Trek" este produs şi regizat de J. J. Abrams şi îi are pe Chris Pine în rolul Căpitanului Kirk şi Zachary Quinto în cel al celebrului Spock. În timp ce se întoarce acasă, echipajul de pe Enterprise trebuie să facă faţă unor forţe "teroriste" implacabile din sânul propriei organizaţii, determinându-l pe Căpitanul Kirk să lanseze o vânătoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezintă el însuşi o armă de distrugere în masă.

Comedia "The Internship", cu Vince Vaughn şi Owen Wilson în rolurile principale, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 1,4 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea a doi bărbaţi în jurul vârstei de 40 de ani care obţin un stagiu de pregătire la sediul companiei Google.

Sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *