Ultima oră

UPDATE: Reşetnicov pentru noi e ”Cubreacov doi” ?

UPDATE: “Au mai fost grenade care nu explodau pentru că erau ”pentru antrenament” sau răpiți ca și Cubreacov, care până azi nici el nu e sigur dacă a fost sau nu răpit”, a remarcat fostul ministru al Securității, Anatol Plugaru.

Vă readucem aminte că Procuratura Generala a Republicii Moldova a anuntat ca a redeschis dosarul disparitiei, in anul 2002, a deputatului crestin-democrat, Vlad Cubreacov, dupa ce doi fosti membri ai PPCD au depus marturii potrivit carora, presupusa rapire a deputatului ar fi fost pusa la cale chiar la o sedinta a partidului la care Vlad Cubreacov s-ar fi oferit sa fie rapit.

Conform informațiilor furnizate de Chiril Moțpan, purtătorul de cuvânt de la MAI, Reșetnicov a fost dus într-o încăpere, unul dintre atacatori a adus o cameră video cu stativ, iar altul amenințându-l cu un pistol, i-a cerut informații compromițătoare despre liderii PCRM, inclusiv despre V. Voronin. Din declarațiile lui Artur Reșetnicov rezultă că în jurul orei 16 a fost atacat de 3 persoane, vorbitoare de limbă rusă care i-au pus o cagulă pe față și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută.

Reşetnicov afirmă că a fost sechestrat şi bătut, agresorii acestuia cerând materiale şi informaţii compromiţătoare despre Vladimir Voronin, ex-preşedinte şi lider al PCRM. Reşetnicov s-a ales cu leziuni în regiunea capului. Medicii spun că viaţa lui Artur Reşetnicov este în afara oricărui pericol. Poliţia nu a oferit detalii pe marginea cazului, iniţiind o anchetă.

Vă readucem aminte că săptămâna trecută TIMPUL a scris despre același Reșetnicov care a fost implicat într-un alt incident : Ex-director SIS, Artur Reşetnicov, a provocat tensiuni electorale

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *