Timpul.md

Actualitate 28 Noiembrie 2019 | 08:01

Usatîi: Alexandru Stoianoglo va câștiga concursul de selectare a procurorului general

 

Alexandru Stoianoglo va câștiga concursul de selectare a procurorului general. Despre aceasta a declarat într-un live pe Facebook liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi. Anterior, Usatîi spunea că Veaceslav Soltan ar fi fost alesul lui Igor Dodon.

“Mâine nu va fi doar proba scrisă. Mâine va fi anunțat și câștigătorul acestui concurs, care se desfășoară de foarte mult timp. Iar câștigător va fi Alexandru Stoianoglo. Mâine, Dodon nu reușește, dar vineri va semna decretul de numire a acestuia în funcția de procuror general. Despre Stoianoglo am auzit doar lucruri bune. Important e ca Dodon să nu-l compromită așa cum a făcut cu mulți alții”, a spus Usatîi, citat de independent.md.

Totodată, Usatîi a reiterat cele spuse anterior și anume că liderul neformal al socialiștilor și-a dorit să-l vadă pe Soltan șef al Procuraturii Generale, numai că “niște oameni” s-au opus. El a spus că va comenta acest subiect altă dată.

În același timp, liderul PN a afirmat că acest concurs, ca și multe altele, a fost organizat doar din încercarea de a prosti oamenii.

“Toate imitațiile de pe vremea lui Plahotniuc continuă. Este clar ce se întâmplă cu adevărat, dar de ce încearcă să prostească oamenii, că chipurile se organizează nu știu ce concursuri. Dodon făcea mai bine dacă spunea că, atâta timp cât în țară nu există democrație, instituțiile încă îl slujesc pe Plahotniuc, este nevoie de o persoană pe care să o numească, repet să o numească, pentru că mâine asta se va întâmpla.

Altfel, însă, Igor Nicolaevici nu face decât să înrăiască lumea, pe care și așa a înrăit-o, pentru că oamenii nu au înțeles de ce a fost dat jos Guvernul Sandu cu o viteză amețitoare și tot atât de repede a fost ales un Guvern nou”, a punctat Usatîi.

https://www.ziarulnational.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus