Timpul.md

Actualitate 24 Martie 2020 | 08:34

Usatîi este convins că Dodon a declarat starea de urgență pentru că îi ERA FRICĂ de alegeri anticipate provocate de destrămarea PD

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, este convins că șeful statului, Igor Dodon, ar fi avut un interes personal atunci când a declarat stare de urgență pentru un termen de 60 de zile. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la Jurnal TV, informează agora.md

„El își permite prea multe lucruri. Ne-a închis pe noi toți acasă. A declarat două luni stare de urgență pentru că are nevoie de garanții că va intra în șase luni până la expirarea mandatului de președinte pentru a nu mai putea fi dizolvat Parlamentul. Asta îl durea. Că el înțelege că mâine-poimâine, Șor mai face câteva mișcări și Partidul Democrat se va trezi fără alți câțiva deputați”, a spus Usatîi.

Amintim că pe 17 martie Parlamentul Republicii Moldova a votat starea de urgență în stat, pentru o perioadă de 60 de zile.

Starea de urgență e un ansamblu de măsuri cu caracter politic, economic, social şi de menţinere a ordinii publice, care se instituie temporar în unele localităţi sau pe întreg teritoriul țării.

https://agora.md/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus