Timpul.md

Politică 18 Mai 2020 | 15:18

Usatîi lansează flashmobul „O sacoșă pentru Dodon”

Renato Usatîi a lansat un flashmob prin care cetățenii îi pot lăsa în dar lui Dodon Codul Penal și o sacoșă. Potrivit primarului de Bălți, anume acest element reprezintă simbolul corupției în Moldova.

„Igor Dodon lua mereu mită. Fiind ministrul economiei în guvernul Greceanîi, atunci când noi eram în opoziție și trăiam în corturi în fața parlamentului. Astăzi Dodon are multe probleme, deoarece el trebuie să explice Moscovei de ce a luat bani.

După căderea guvernului Sandu, Dodon a creat o coaliție cu democrații lui Plahotniuc, a restabilit toate schemele, încearcă să creeze altele noi. Acum Plahotniuc a obosit să fie fentat de Dodon și a decis să publice încă o secvență din acel video.

Fă un gest onorific pentru țară. Dă-ți demisia. După asta în țară se va desfășura alegeri corecte fără tușonkă, hrișcă și bani în plic așa cum o făceai cu Plahotniuc.

Mă miră cum de nu ai luat bani în plasă, de aceea ți-am adus o sacoșă cu calendar din anul 2019. În ea am pus Codul Penal și rog toți oamenii să se alăture acestui flashmob. Aduceți câte o sacoșă lui Dodon. Această sacoșă a devenit simbolul corupției în Moldova. Sunt sigur că sunt mai multe sacoșe cu bani pe care le-a luat Igor Dodon”, a declarat Renato Usatîi, informează diez.md 

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus