Sport

UTM a obtinut al cincilea trofeu la Memorialul Vladimir Blizniuc

Noua formatii din trei tari au participat la editia a zecea jubiliara a Cupei UTM „Memorialul V. Blizniuc”, organizata duminica, pe terenul Complexului Sportiv al Universitatii Tehnice.

Ajunsa la o varsta „respectabila”, competitia organizata traditional de entuziastul antrenor Tudor Procopie a excelat prin meciuri captivante cu participarea campioanelor de rugbi-7 ale R. Moldova – USEFS-Bleumarine (Chisinau) si Poloniei – Mazovia (Varsovia), dar si celorlalte protagoniste ale spectacolului rugbistic, detinatoarea trofeului fiind stabilita doar dupa disputarea ultimei partide.

In afara de cele doua formatii sus-mentionate, in lupta pentru locurile premiante s-au mai incadrat echipele de peste hotare – CSM Bucovina Suceava si selectionata de tineret Under-21 a Poloniei, iar din circuitul competitional intern au fost prezente: Olimp Tiraspol, UTM-Steaua, USEFS-Bleumarine, ASEM si Gold Team, toate din capitala.

Invingatoarea editiei a noua (din anul trecut), Mazovia (Polonia), in mod cert, a revenit la Chisinau pentru a-si dubla performanta, fapt cu care nu au fost de acord alte formatii si in mod special gazdele de la UTM si tiraspolenii de la Olimp, care s-au pregatit exigent catre Memorialul „V. Blizniuc”. Anume aceste trei formatii au si luptat in finala turneului.

Spre deliciul publicului prezent, formatia UTM nu a mai permis oaspetilor de peste hotare sa plece cu trofeul, reusind sa ii invinga intr-un meci dramatic. In acest mod, formatia Universitatii Tehnice a devenit pentru a cincea oara invingatoare la aceasta competitie. Campioana Poloniei a primit medaliile de argint si trofeul pentru locul doi, iar pe locul trei s-au clasat „olimpicii” din stanga Nistrului.

Echipa secunda a formatiei Universitatii Tehnice, Steaua Chisinau, de asemenea a dat dovada de o buna pregatire si a urcat pe treapta a patra a podiumului de premiere. In continuare, clasamentul final are urmatoarea configuratie: Selectionata Under-21 a Poloniei, CSM Bucovina Suceava, Gold Team, ASEM si USEFS-Bleumarine.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *