Actualitate

Va absolvi aproape o dată cu fiica ei: O femeie s-a înscris la facultate la vârsta de 55 ani

În tinereţe nu a mers la facultate, pentru că s-a căsătorit devreme și apăruseră alte priorități. Doamna Butuc crede că niciodată nu este prea târziu pentru a învăța și s-a înscris la facultate la 51 de ani, după ce şi-a găsit un loc de muncă pentru care era nevoie de studii superioare. Dragostea pentru copii și dorinţa de a ajuta oamenii și-au spus și ele cuvântul.

„Cel mai amuzant este că m-am înscris la facultate cu un an înaintea fiicei mele mai mici, dar voi absolvi cu un în urma ei. Mereu glumim pe seama aceasta. Totuși, faptul că suntem două studente în familie ne-a apropiat și mai mult. Discutăm nu doar despre lucruri de rutină, dar despre sesiuni, teze de licență, lucrări individuale sau surse de informație. Cu susținerea celor dragi, perseverență și efort orice lucru este posibil”, a declarat Aurelia Butuc pentru 60plus.md.

Nu neagă, îi este mai greu să țină pasul cu progresul tehnologic, dar nu imposibil. Zilnic petrece ore în șir în fața calculatorului pentru a scrie lucrări. Astfel, a învățat să folosească orice platformă solicitată la universitate.

Datorită universității și a colectivului tânăr care o înconjoară, Aurelia se simte mai tânără și mai energică. Profesorii tineri, mai mici de 30 de ani, i se adresează cu „doamna Aurelia”.

Este mai important să-ți realizezi un vis al copilăriei decât perioada în care urmează să se întâmple, este convinsă Aurelia Butuc.

Sursa: ziaulnational.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *