Actualitate

Va fi revizuită lista medicamentelor compensate

În acest context, solicitanţii, orice persoană fizică sau juridică sunt invitaţi să depună până la 1 iulie 2018 cereri (descarcă modelul de cerere) pentru evaluarea preparatelor în vederea includerii acestora în lista de medicamente compensate. 

Cererea urmează a fi însoţită de argumentări bazate pe studiile clinice, raportul farmaco-economic, inclusiv analiza impactului bugetar, materiale relevante din ghiduri/protocoale clinice internaţionale/naţionale.

Lista maladiilor prioritare pentru care urmează a fi depuse cererile spre evaluare a medicamentelor în scopul includerii spre compensare din fondurile AOAM pentru 2018 a fost aprobată prin ordinul comun nr.754/236-A din 15.06.2018 al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale şi CNAM şi poate fi accesată aici.

Cererea urmează a fi depusă la Secretariatul pentru medicamente compensate din fondurile AOAM, la adresa: mun. Chişinău, str. Vl. Pârcălab, 46 (Serviciul secretariat şi monitorizare) şi în format electronic la adresa de e-mail: dosar.compensat@cnam.gov.md.

Sursa: stirilocale.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *