Timpul.md

Actualitate 30 Mai 2019 | 14:04

Valeriu Munteanu: Dacă Maia Sandu și Andrei Năstase se vor întâlni cu Dmitri Kozak, înseamnă că blocul ACUM ar rupe totalmente legătura cu alegătorii săi

Fostul candidat ACUM pentru funcţia de deputat, Valeriu Munteanu, nu concepe faptul ca liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, să se întâlnească cu emisarul lui Vladimir Putin, Dmitri Kozak. 

“Luni vine la Chișinău (și) Dmitrii Kozak, autorul odiosului plan de federalizare a Republicii Moldova (document respins de Vladimir Voronin) actualmente "trimis" al lui Vladimir Putin la Chișinău, însărcinat cu "rezolvarea" chestiunilor "speciale" în regiune, ori formarea la Chișinău a unei guvernări favorabile Kremlinului, este tocmai o misiune specială ce trebuie îndeplinită. Sunt departe de gândul că liderii ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu vor accepta o întâlnire cu Dmitrii Kozak, în vederea "negocierii" unei eventuale construcții de guvernare formată de către PSRM și ACUM, ori acest lucru, ar rupe totalmente blocul ACUM de legătura pe care o au cu alegătorii”, a scris Valeriu Munteanu, într-o postare pe Facebook.

În aceeaşi postare, Munteanu scrie că blocul ACUM nu trebuie să accepte jocul Moscovei la Chişinău.

“Moscova nu poate ieși perdantă dintr-o "afacere" politică pe care o mijlocește, iar cei care consideră că poți să dansezi cu diavolul, trebuie să înțeleagă că de fapt diavolul dansează întotdeana cu tine. Sper foarte mult ca rumorile care există la această temă, să fie înșelătoare, iar Blocul ACUM să nu accepte jocul pe care vrea să-l facă Moscova la Chișinău”, a mai scris Munteanu.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus