Horoscop

Vărsătorii ar trebui să se pună pe ei pe primul plan astăzi

Banii plea­ca de la tine cu aceeasi usurinta si, tocmai de aceea, incearca mai degraba sa-i stran­gi si chiar sa-i in­mul­testi, decat sa-i risipesti prin cheltuieli hazardate.

TAUR
Luna se afla astazi in zo­dia ta si se simte des­tul de bine acolo, nefiind stanjenita de alte planete. Si tu ai toate mo­tivele sa te simti bi­ne, sa privesti via­ta cu seninatate, sa te ocupi de tine si de ne­voile ta­le. Este o zi li­nistita, in care atitu­dinea potrivi­ta este de tip "fie ce-o fi". Ac­cepta totul asa cum este, stai in momentul pre­zent si fii re­cu­noscator pentru viata ta.

GEMENI
Pe tine Luna in Taur te predispune la lance­zeala, lene, delasare. Este insa un prilej bun pentru a te retrage din tumultul cotidian si a-ti acorda timp pentru relaxare si ingrijire perso­nala. Nu e mo­men­tul pentru de­cizii si schimbari ma­jore, ci pentru obser­va­rea de­ta­­sata a eve­nimen­telor si circums­tantelor sau pentru con­tinuarea, in ritm le­jer, a unor de­mer­suri incepute deja.

RAC
Ziua de astazi, guvernata de Luna in Taur, vine pentru tine ca un moment de respiro, dupa niste zile destul de agitate si incordate. Astazi ai si timpul, si dispozitia necesare pentru a te gaandi serios la o directie noua pe care ai dori sa o ia viata ta. Partenerul de viata poate juca un rol foarte important in alegerile tale, prin sentimentul de echilibru pe care ti-l confera.

LEU
O zi destinsa si linis­tita, mai ales in ce pri­veste sfera profesio­nala. Poti avea sentimentul ca timpul se opres­te in loc , ca toate de­mersurile sunt incetinite si chiar blocate. Iata o ocazie buna pen­tru a te relaxa sau pentru a face un pas ina­poi. Vei pu­tea ve­dea cu mai multa clari­tate imaginea de an­samblu si vei reusi sa pri­vesti cu detasare ori­ce tensiune aparuta.

FECIOARA
Luna in Taur este un prilej ex­celent pentru a-ti im­bogati aria de cunos­tinte si viziunea asupra vietii. Ai ceva de inva­tat, de la oa­meni in­­telepti si ex­pe­rie­men­tati, prin in­ter­me­diul cartilor, se­minariilor sau do­cu­men­tarelor. Unele lec­tii de viata sunt asi­mi­late mai usor, iar unele convingeri sunt transformate. O zi a contactelor cu strai­nii sau pla­ni­fici o ca­la­to­rie.

BALANTA
Luna in Taur se asaza in zona beneficiilor obtinute de pe urma altora, ceea ce inseam­na ca astazi, fara sa de­pui vreun efort, lu­cru­rile se asaza in fa­voarea ta. Fie castigi niste bani, fie primesti niste promisiuni, fie sunt oameni in preajma ta care creeaza contexte favorabile de pe urma carora ai de castigat indirect. In plus, poti accesa informatii bine ascunse de altii.

SCORPION
Astazi esti omul de care toata lumea are nevoie. Unii iti cer informatii, altii vin la tine cu propuneri sau cereri, iar altii iti lanseaza diverse invitatii. Si, chiar daca nu ai timp nici sa respiri, te bucuri de recu­noasterea, respectul si admiratia celor din jur. Este un moment bun si pentru a intari niste relatii, parteneriate sau asocieri.

SAGETATOR
Daca aveai planuri mari pentru astazi, cel mai intelept ar fi sa renunti la ele. Asta pentru ca ziua de astazi este dominata de rutina si este potri­vita mai degraba acti­vitatilor obisnuite de zi cu zi, la serviciu si acasa. De asemenea, contextul astral te incurajeaza sa fii in serviciul altora, cu generozitate si al­truism.

CAPRICORN
In cazul tau, Luna o­cu­pa segmentul crea­tivitatii si exprimarii de sine, sugerand ca e o zi potrivita sa-ti ex­primi ideile, sa te im­plici intr-un proiect crea­tiv, sa acorzi timp unui hobby sau unor placeri personale. Altfel, esti o companie a­greabila, abordezi nevoile celor dragi cu ge­­nerozitate si in­ga­duinta, iar din punct de vedere ro­mantic se intrevad experiente frumoase.

VARSATOR
Datorita prezentei Lunii in Taur, in zona caminului si familiei, astazi cauti confortul, linistea, conjuncturile pasnice. Este o zi po­trivita si pentru in­vestitii in camin sau pentru sarbatorirea unui eveniment in familie. Pe de alta parte, ingrijirea personala si nevoile sufletului tau ar fi bine sa treaca in prim-plan acum.

PESTI
Astazi iti place sa vorbesti, dar fara un scop anume, ci doar de dragul de a povesti vrute si nevrute, eventual unui prieten sau unei rude pe care nu ai vazut-o de multa vre­me. Sunt posibile insa si deplasari, mici ex­cursii sau intalniri. Oricum, faci tot ce poti sa eviti respon­sa­bi­litatile si activitatile serioase. Pur si simplu vrei sa uiti de toate acestea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *