Actualitate

Vecinii au prins un bărbat în timp ce jefuia o casă din Ialoveni

Doi locuitori ai oraşului Ialoveni au alertat poliţia prin intermediul serviciului 902, comunicând despre faptul sustragerii unor bunuri dintr-o casă.

Imediat, polițiștii din Ialoveni s-au deplasat la fata locului, unde au și reținut suspectul.

În cadrul audierii bănuitul şi-a recunoscut vina integral, declarând că a sustras bunuri care urma să le vândă pentru a procura de mâncare.

Bărbatul este cercetat pentru tentativa de furt şi riscă amendă de la 650 la 1350 unităţi convenţionale, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Pentru spiritul civic de care au dat dovada, promptitudinea cu care au acționat și promovarea actelor de acest gen, cele doua persoane au fost felicitate de șeful Inspectoratului de politie Ialoveni, înmânându-le câte o diplomă de mulțumire.

Inspectoratul General al Poliției încurajează fiecare cetățean să dea dovadă de spirit civic atunci când în jurul lor se comit ilegalități și aduce mulțumiri persoanelor care își asumă un rol activ în viața comunității, în speranța ca fiecare locuitor va fi mai deschis în lupta cu cei care încalcă legea. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *