Timpul.md

Chișinău 27 Noiembrie 2019 | 10:50

VIDEO /// CMC i-a ales astăzi în funcția de viceprimari pe Inga Ionesii, Ilie Ceban și Angela Cutasevici. ACUZAȚII / Sunt propuși pe criterii politice: Doi de la PDM, doi de la PSRM”

Consiliul Municipal Chișinău, întrunit astăzi în ședință, i-a ales astăzi în funcția de viceprimari pe Ilie Ceban și Inga Ionesi cu voturile a 27 de consilieri PSRM, PDM, Partidul Șor și a consilierului Victor Chironda.

Acum consilierii discută candidatura Angelei Cutasevici, pentru funcțiile de viceprimari.

Consilierul PUN, Corneliu Pântea a declarat că acești candidați sunt propuși în funcția de viceprimari pe criterii politice - doi de la PSRM și doi de la PDM.

Primarul Ion Ceban a declarat, în replică, ca aceste candidaturi au fost alese pe principiul profesionalismului și că nu face politică în Primărie.

Consilierul liberal Ion Cebanu l-a acuzat pe primarul Chișinăului că încearcă să treacă foarte repede peste numirea viceprimarilor. Totodată, consilierul spune că primarul încearcă să transforme CMC într-un consiliu de paradă. El a declarat înaintea ședinței de astăzi a CMC că ordinea de zi a ședinței nu a fost discutată în comisii.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus