Actualitate

VIDEO /// Micii din Obor, în topul celor mai bune 10 street food din lume

Pentru cei neinițiați, mititei sunt făcuți dintr-un amestec de carne de vită, miel și carne de porc, condimentată cu usturoi, piper negru, cimbru, coriandru, anason și, cel mai probabil, și niște bicarbonat de sodiu. Toată treaba asta e aruncată pe grătarul încins, zi de zi, oră de oră, de aici și fumul care învăluie Piața Obor.

Pe orice bucureștean ai întreba unde se mănâncă cei mai buni mici din oraș, o să-ți răspundă că pe Terasa Obor. Și uite așa a apărut și clipul de mai jos, realizat de cei de la Urban Adventures.

Acest mini-documentar a dus Terasa Obor printre primele 10 locații de street food din lume, alături de alte locații gastronomice, precum Chiang Mai, Hanoi, Ierusalim, Kuala Lumpur, Mallorca, Mexico City, New Delhi sau Singapore. Și există posibilitatea ca micii din Obor chiar să câștige locul I la Premiile Streetfood50.

#streetfood50 Awards sunt primele premii internaționale care premiază mâncarea stradală, fie că e vorba de pop-up-uri, de tarabe, mese festive sau magazine care servesc mâncare.

Dacă Terasa Obor câștigă, proprietarii vor primi 1000 de dolari pentru a-i investi în afacerea lor și pentru a-i ajuta să crească.

Oricine poate vota #TerasaObor făcând o fotografie și postând-o pe Instagram cu hastag-ul #TearsaObor și #streetfood50.

Câștigătorul va fi anunțat pe 1 noiembrie 2018.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *