Timpul.md

Actualitate 19 Iunie 2018 | 14:33

VIDEO / Avionul care avea la bord o echipă participantă la Cupa Mondială la Fotbal s-a aprins în aer

Momente dificile pentru jucătorii şi staff-ul tehnic al Arabiei Saudite. Avionul oficial al saudiţilor, aeronavă pusă la dispoziţie de organizatori, a luat foc în aer în timp ce delegaţia era transportată la Rostov, acolo unde echipa va juca miercuri împotriva celor din Uruguay. Avionul – un Airbus A319 al companiei Rossiya Airlines cu o vechime de 12 ani – a avut probleme cu motorul drept, scrie prosport.ro. 

Pe parcursul zborului, piloţii au observat flăcări la motor şi au aterizat imediat, dar în deplină siguranţă. Arabia Saudită a comunicat faptul că nimeni nu a avut de suferit, că totul a decurs conform planului explicat de piloţi în momentul apariţiei problemei.

„Federaţia Saudită de Fotbal raportează faptul că toţi componenţii echipei naţionale sunt în siguranţă după o problemă tehnică minoră a avionului care a aterizat la Rostov pe Don. Echipa e în drum spre hotel”, a comunicat forul fotbalistic în urmă cu scurt timp.

Avionul a zburat pentru prima dată în 2006 pentru Frontier Airlines, în Statele Unite. În 2013 a fost folosit pentru trei ani de Donavia, iar Rossiya îl foloseşte din 2016. Sursa: prosport.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus