Timpul.md

Actualitate 25 Mai 2020 | 08:39

VIDEO / Ministrul Tinererului și Sportului din România surprins fără pantaloni în timpul unui interviu televizat online

 

Ministrul Tinererului și Sportului, Ionuț Stroe, a fost surprins fără pantaloni în timpul unui interviu televizat online. Ministrul era în direct la Pro X când i s-a mișcat camera și s-a văzut că nu poartă pantaloni.

Stroe a reacționat pe Facebook, după ce episodul a început să fie distribuit pe rețelele sociale. El a postat o fotografie a sa, așa cum a fost îmbrăcat în timpul interviului, cu mesajul „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri”.

„N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris el.

Cazul lui Stroe nu este unic. Mai multe persoane publice, inclusiv reporteri și membri ai familiilor lor, au fost suprinși în ipostaze stânjenitoare în timpul unor interviuri sau relatări pe durata pandemiei de coronavirus, când mare parte din activități s-au mutat online.

De exemplu, un reporter american a fost surprins, în timpul unei transmisiuni în direct, purtând un sacou, însă fără pantaloni. După ce înregistrarea video a devenit virală pe rețelele de socializare, reporterul ABC News a ținut să menționeze că purta pantaloni scurți.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus