Timpul.md

Actualitate 26 Decembrie 2019 | 14:46

VIDEO / Șofer beat, filmat cum lovește un pieton și provoacă un accident la Bălți

Un bărbat din Bălți care conducea mașina în stare de ebrietate și fără permis de conducere a fost reținut de oamenii legii

Acesta a urcat într-o mașină străină cu care a tamponat un pieton, a provocat un accident rutier și a fost la un pas de a mai lovi o persoană, transmite Știri.md.

Cazul a avut loc ieri, 25 decembrie, în jurul orei 15:00, în orașul Bălți.

Potrivit poliției, un bărbat în vârstă de 31 de ani, având cheile mașinii unei cunoscute care și-a lăsat automobilul la o spălătorie auto, a urcat în mașină și chiar la prima virare a tamponat grav un pieton.

În acel moment, pe strada unde a avut loc impactul, activa un echipaj de patrulare. Unul dintre polițiștii de patrulare a rămas să acorde ajutor victimei de 41 de ani, iar celălalt a mers pe urmele făptașului, care a încercat să fugă de la locul accidentului accelerând.

Însă nici următoarea virare nu i-a reușit, vrând să cotească la dreapta nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat într-un gard din beton, apoi într-un pilon de electricitate, fiind la un pas de a mai tampona o persoană aflată în preajmă.

După ce a fost reținut, inspectorii de patrulare au stabilit că acesta este locuitor al municipiului Bălți și că nu deține permis de conducere. Acesta era vizibil în stare de ebrietate, dar a refuzat orice testare la alcool.

Mai mult, s-a comportat agresiv și a opus rezistență polițistului în timpul reținerii. Într-un final, omul legii a reușit să-l imobilizeze, să-i aplice cătușele și să-l escorteze la sediul poliției.

Bărbatul va fi atras la răspundere, conform legii, pentru provocarea accidentului rutier cu leziuni medii, refuzul de a se conforma indicațiilor poliției, refuzul de a trece testul alcoolscopic, conducerea unității de transport fără permis de conducere și ultragierea unui om al legii.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal din Bălți cu mai multe traume.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus