Timpul.md

Social 27 Aprilie 2020 | 12:16

VIDEO / Orășelul Codru din nou în flăcări. FOCUL a ajuns până în curtea unei gospodării

Orășelul Codru a fost din nou, învăluit de fum după puternic incendiu de vegetație. Totul s-a întâmplat în data de 25 aprilie, în jurul orei 13.00.

La fața locului, în mod de urgență, au ajuns două echipaje de salvatori care au stabilit că o suprafață extinsă în apropierea sectorului locativ era cuprinsă de flăcări. Chiar dacă salvatorii au reușit să intervină rapid, focul a reușit să distrugă nu doar 2 Ha de vegetație, dar și un șopron cu lemne din curtea unei gospodării.

 


Angajații IGSU au reușit localizarea arderii către ora 13:22, iar incendiul a fost stins complet la ora 14:01. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Amintim că, cu o zi înainte, în data de 24 aprilie, un alt incendiu de vegetație a izbucnit pe strada Costiujeni din orășelul Codru.


Atunci, flăcările au reușit să distrugă un Hectar de pământ. În acest context, pompierii atenționează repetat populația să respecte regulile antiincendiare și să nu aprindă vegetația uscată și gunoiul menajer. În caz de situații de risc oamenii sunt îndemnați să sune la Serviciul 112.

echipa.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus