Actualitate

VIDEO. Căderi masive de zăpadă. Imagini spectaculoase cu iarna prematură

Autoritățile au anunțat că datorită căderilor de stânci pe carosabil, pe sectorul de drum Bâlea Lac – Bâlea Cascadă, traficul rămâne restricționat până în 10 octombrie.

"Atenționăm totodată partcicipanții la trafic de existența riscului de producere de avalanșe, pe sectorul menționat, ca urmare a depunerii consistente de zăpadă pe versanți Reaminitim, de asemenea, că la această oră este închis circulației din cauza condițiilor meteorologice și sectorul de drum Rânca – Obârșia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C)", spun cei de la CNAIR.

Şoferii sunt rugaţi să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360. 

realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *