Actualitate

VIDEO. Chirtoacă despre BRADUL promis de Silvia Radu: „Nu lungimea contează”

După ședința de judecată care a avut loc astăzi, Dorin Chirtoacă a fost întrebat de presă cum comentează decizia primarului interimar Silvia Radu de a procura bradul din Ucraina.

„Eu înțeleg că ei vor să ne impresioneze, să rămânem toți cu gura căscată. Dar nu intri la început cu forța în casa omului și după aceasta îl fericești cu brad de 30 – 40 de metri. Nu în metri se măsoară feeria sărbătorilor de iarnă ea se măsoară în omenie în înțelegere într-o apropiere între om cu om și pregătire de taina Crăciunului, într-o smerenie. O competiție absurdă a brazilor. Sunt costuri enorme și de ornamentare și de tot. E o poveste asta cu 15 mii de lei, e vorba de mii de euro”, a declarat primarul suspendat.
Acesta s-a referit și la noul mod de organizare a ședințelor serviciilor primăriei. Chirtoacă spune că sunt timpuri mai rele decât în perioada comuniștilor pentru că ideea cu sala de ședințe: este o parodie și o insultă la adresa cetățenilor.

„Doamna Radu și toți cei care au mai apărut pe acolo nu au ce căuta la primărie. Omul când este șef nu are ce spune lucrul acesta cu gura lui. Pe mine m-ați auzit vreodată 10 ani să spun că sunt șeful lui cutare sau lui cutare. Omul când spune că este șef conștientizează că nu este așa. O face de voie de nevoie e treaba dumneaei, dar niciodată nu au fost așa interdicții să nu să se de-a voie să vorbească cu presa ”, a adăugat primarul.
Amintim că Bradul achiziționat de Primăria Chișinău pentru sărbătorile de iarnă va fi adus din Ucraina cu trenul, iar municipalitatea nu

va suporta cheltuieli pentru transportul acestuia. Bradul principal al țării va fi instalat până la sfârșitul săptămânii în Piața Marii Adunări Naționale. Reprezentanții primăriei spun că acesta are în jur de 29 de metri și a fost achiziționat cu 15 mii de lei din Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina.

Potrivit angajaților primăriei, acesta va fi cel mai frumos brad de Crăciun pe care l-a avut vreodată Chișinăul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *