Social

VIDEO: SCANDAL SÂNGEROS la CIOCANA – Bătaie pentru terenul de joacă

Locuitorii unui bloc s-au luat la pumni cu câţiva muncitori, care au încercat să instaleze un gard de protecţie în jurul unui şantier. Locatarii sunt împotriva construcţiei unui centru comercial, care ar ocupa terenul de joacă al copiilor.

Scena a fost surprinsă în această dimineaţă, într-o curte de pe strada Milescu Spătaru. Un tânăr a fost bătut până la sânge de către muncitorii, care instalau un gard pe terenul de joacă. Locuitorii blocului din preajmă nu vor ca în acest loc să fie ridicat un centru comercial, aşa că au alertat poliţia pentru a stopa lucrările. Deoarece oamenii legii nu au intervenit, oamenii au încercat să-şi facă singuri dreptate. Cu mâinile goale, unii chiar îmbrăcaţi în halate, femei şi bărbaţi la un loc au încercat să strice gardul.

Oamenii îi acuză pe poliţişti că ar fi fost mituiţi să nu intervină. Inspectorii i-au reţinut pe trei dintre muncitorii bătăuşi, printre care şi şeful de şantier.

Locatarii susţin că firma de construcţie nu ar avea toate actele necesare, pentru a începe lucrările. Reprezentanţii firmei spun că totul este în ordine.

Locatarii, reprezentanţii firmei de construcţie şi poliţia urmează să se întâlnească la Pretură pentru a ajunge la un numitor comun.

Sursa: Prime

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *