Timpul.md

Actualitate 19 Ianuarie 2018 | 11:19

VIDEO: Un nou atac la o școală din Rusia. 7 persoane au fost rănite cu un topor

Un nou atac armat s-a produs la o școală în Rusia. Vineri dimineata, 19 ianuarie, în cartierul Sosnov Bor, din Ulan-Ude (capitala Buryatiei), un elev de clasa a IX-a i-a atacat pe colegii de scoala din clasa a șaptea, dupa care a dat foc școlii scrie pginaderusia.ro.

Șapte persoane, inclusiv un profesor, au fost rănite. Atacatorul a încercat să se sinucidă după atac, transmite Tass.

Presa locala afirma ca numarul atacatorilor ar fi fost de doi-trei. Serviciul de presă al procuraturii republicane sustine ca exista un al doilea suspect, care ar putea fi anchetat în cazul atacului de la scoala.

Presa locala sustine ca profesorul elevilor are leziuni craniocerebrale deschisă, iar elevii răni prin taiere.

Ministrul Sănătății din Buryatia, Dambinima Sambuev, a declarat reporterilor că toți copiii raniti sunt cu varsta de 13 ani. „Ei învață în aceeasi clasă, majoritatea au rani provocate de topor. O fetita a pierdut un deget. Un alt copil a fost lovit la cap si spate…..“.

Conform datelor preliminare, elevul din clasa a IX-a a avut un conflict cu copiii din școală. Vineri dimineață el i-a atacat pe ofensatori cu un topor. Incidentul a avut loc la ora locală 09:00.

Aceasta este al doilea inident de acest fel produs la o scoala din Rusia in doar o saptamana. La 15 ianuarie, un atac smilar a avut loc la o scoala din orasul Perm. Potrivit anchetatorilor, doi adolescenti i-au atacat pe elevii de clasa a IV-a, ranind cu cutitele 12 copii si pe profesoara lor.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus