Actualitate

Viorica Dumbrăveanu, ministrul Sănătăţii este infectată cu coronavirus

Viorica Dumbrăveanu, ministrul Sănătăţii din Republica Moldova, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Viorica Dumbrăveanu menţionează că sistemul medical, împreună cu alte autorităţi ale statului, cu cetăţenii responsabili, încearcă să facă faţă infecţiei COVID-19. Toţi împreună am lucrat şi lucrăm până la epuizare.

„În tot acest răstimp, am luptat pentru viaţa fiecărui cetăţean şi am trecut peste greutăţi inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi şi prieteni, care nu au reuşit să înfrunte boala.

În aceste momente şi eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât şi fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici şi sper că voi trece cu bine de COVID-19.

Aveţi grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preţ lucru pentru care merită să luptăm în această viaţă. Mulţumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi şi noapte, cu dedicaţie şi curaj”, menţionează Viorica Dumbrăveanu.

Autoritățile din R. Moldova – una declară la televizor, altfel se comportă în realitate. Dumbrăveanu în spații publice fără mască, Dodon se plimbă nestingherit prin țară, iar Chicu organizează nunți – de parcă pandemia e un mit, iar COVID-19 este o „simplă răceală”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *