Timpul.md

Actualitate 14 August 2020 | 14:04

Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc au fost EXCLUȘI din Partidul Democrat

 

Biroul Executiv al Partidului Democrat și Fracțiunea PDM s-au întrunit astăzi într-o ședință comună, la care au examinat comportamentul lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc. Participanții la ședință au constatat că cei doi demult nu mai iau parte la ședințele fracțiunii PDM în Parlament și nici la acțiunile Partidului Democrat. Așadar, cei doi demult nu mai sunt parte a echipei PDM: Nu poți pleca de acolo de unde nu ești.

Reieșind din situația creată, în conformitate cu art. 66, pct. 6, lit. s) al statutului formațiunii politice, Biroul Executiv a decis, cu unanimitate de voturi, excluderea lui Vladimir Andronachi și Eugeniu Niciforciuc din Partidul Democrat, iar fracțiunea a decis excluderea lui Eugeniu Niciforciuc din fracțiunea PDM.

Partidul Democrat și-a ales calea sa și face alt tip de politică, care probabil nu este pe placul unora. Membrii Biroului Executiv și deputații democrați fac apel către Organizațiile Teritoriale ale PDM să rămână unite și consolidate și să acționeze în interesul cetățenilor Republicii Moldova.

Andronachi iese din fracțiune democraților: „Din cauza lui Pavel Filip PDM a ajuns să nu conteze nici în țară și nici în parlament”
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus