Actualitate

Voleibalistii din Tiraspol si Vulcanesti sunt favorite la titlu in campionatul national

Etapa a 11-a a campionatul national de volei le-a adus fata in fata pe USM-Bostavan si Speranta Chisinau, echipe care concureaza pentru medaliile de bronz. Despre lupta acerba de pe terenul de joc ne vorbeste si scorul 2-3, in favoarea tinerilor de la Speranta, formatie care are acumulate 21 puncte si se pozitioneaza tot mai confortabil pe a treia treapta a clasamentului.

Cu un meci mai putin disputat, USM-Bostavan ramane deocamdata in afara podiumului, dar are mari sanse de a “prinde” meciurile play-off. La doar doua puncte diferenta de echipa universitara, se afla Olimp Ungheni, care a cedat, in ultima etapa, in fata liderului, Dinamo Tiraspol.

Speranta-Gagauzia Vulcanesti, echipa cu mari aspiratii in sezonul actual, trece lejer de outsiderul competitiei, Microinvest Cahul cu 3-0, si se apropie la patru puncte diferenta de campioana in exercitiu, Dinamo Tiraspol, avand de asemenea si doua meciuri mai putin disputate.

In celelalte meciuri ale etapei, Scoala Sportiva Nr. 4 din Tiraspol cedeaza in fata Scolii Sportive Nr. 2 din Bender 2-3, iar Glorinal Chisinau se impune in trei seturi in fata lui Cristal Nord Balti, scor 3-0.

In week-endul viitor se joaca alte cinci meciuri ale rundei a 12-a. Derbyul etapei va fi disputat la Tiraspol, acolo unde gazdele de la Dinamo se vor confrunta cu Speranta-Gagauzia Vulcanesti.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *