Timpul.md

Actualitate 2 Iulie 2014 | 11:52

Voronin cu ochii pe "Timpul": Dacă ar intra acum în sala din Parlament, Ștefan cel Mare...

Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, fostul președinte al țării, Vladimir Voronin, a demonstrat încă odată că îi sunt pe plac articolele marca "Timpul". Asta după ce deputatul a fost surprins, încă pe vremea când ședințele Parlamentului aveau loc în clădirea Palatului Republicii, citind ziarul "Timpul", chiar în timpul ședinței.

Inspirat de întrebarea lansată de redacția ziarului "Timpul", "O întrebare pentru cititori: Dacă mâine ar învia Ştefan cel Mare... Ce ar face..?", comunistul le-a adresat, o întrebare colegilor săi din Legislativ, supărat că aceștia urmează să ratifice Acordul de Asociere a R. Moldova cu UE: "Ziua de astăzi este una neagră. Este ziua în care domnitorul moldovean a murit. Dar vreau să întreb: dacă ar intra acum în sală Ștefan cel Mare, cei din coaliție ce ar face?".

Ieri, 1 iulie, redacția "Timpul" a lansat "O întrebare pentru cititori: Dacă mâine ar învia Ştefan cel Mare... Ce ar face..? Dacă, printr-o minune, slăvitul voievod ar învia şi s-ar pomeni la Chişinău, ce nu i-ar plăcea, ce ar întreprinde și cu care politicieni ar avea ceva de „discutat” ?".

Liderul comuniștilor a demonstrat și acum ceva vreme că este un cititor fidel al ziarului nostru. Acesta a fost surprins în timp ce se delecta cu articolele scrise de jurnaliștii noștri. Poza este din timpul şedinţei când în "Timpul" era publicat articolul "Avtoritetu" Voronin.

sursa: timpul.md


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus