Politică

Voronin îi atenţionează pe cei care mai au de gând să înregistreze discuţiile de la sediul PCRM

„Aceasta nu a fost o convorbire telefonică, Iuraş a fost la mine în audienţă, pe 20 septembrie, dar şi în noiembrie, a fost preşedinte la o companie foarte solidă din Transnistria, persecutat de regimul Smirnov. Cu părere de rău a fost o imprimare. A fost prima şi ultima imprimare din cadrul PCRM”, a precizat Vladimir Voronin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit liderului comunist, cel care a înregistrat convorbirea a fost chiar Iuraş. „Vocea lui se aude mai bine ca a mea, ceea ce înseamnă că el a venit ca un jurnalist profesionist şi m-a înregistrat, întrebările au fost date ca la un interviu”, a explicat Voronin.

Pe de altă parte, Vladimir Iuraş ar fi sunat astăzi la sediul PCRM pentru a-l atenţiona pe Voronin că “jucioaşele sunt la el sub birou”, a mai spus liderul comunist.

O înregistrare audio a unei convorbiri dintre Vladimir Voronin şi Vladimir Iuraş, consilierul candidatului la şefia Transnistriei Evgheni Şevciuc a fost postată ieri pe internet. În timpul dialogului, Voronin s-a plâns că PCRM are probleme financiare şi că Filat face contrabandă de ţigări împreună cu Traian Băsescu.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *