Actualitate

Ziarul TIMPUL a fost abonat de cei mai multi cititori

La 30 noiembrie, de Ziua abonatului, numerosi cititori ai TIMPULUI au invadat oficiile postale, pentru a se abona la publicatia lor preferata pe anul 2010, beneficiind de o reducere de 10%. Aceasta reducere e putinul pe care si-l poate permite o redactie, dar care inseamna foarte mult pentru anumite categorii sociale, indeosebi pentru pensionari si bugetari.

Oficiul central „Posta Moldovei” din Chisinau a fost ieri plin pana la refuz, printre cei mai activi fiind cititorii doritori de a se abona la TIMPUL. Tatiana Vanica, sefa Sectiei abonare, ne-a declarat: „TIMPUL are unul dintre cele mai mari tiraje din RM. Zilnic, „Posta Moldovei” este asaltata de oameni care vor sa se aboneze la acest ziar. Primim numeroase telefoane si trebuie sa fim si noi la curent cu toate informatiile la zi, referitoare la reducerile si campaniile derulate de TIMPUL. Interesul cititorilor a crescut mai ales acum, cand TIMPUL a lansat campania „O carte pentru biblioteca ta”. Avem o adevarata invazie de abonati si pentru 2009, si pentru 2010”.

Am intrebat mai multi cititori de ce prefera sa se aboneze anume la ziarul nostru.

„TIMPUL ma ajuta sa-mi fac si o biblioteca personala”

Stefan Oleinic, fost profesor: „Ma abonez la TIMPUL, deoarece ca este cea mai interesanta publicatie de la noi. Am descoperit-o in vara trecuta. Urmaresc cu mare atentie comentariile lui Constantin Tanase, Dan Dungaciu, Constantin Cheianu, admir echipa tanara care ne ofera cu generozitate subiecte extraordinare pentru reflectie. Mai exista si un alt avantaj, unic in RM – posibilitatea de a avea alaturi de ziar si carti valoroase si ieftine. TIMPUL ma ajuta sa-mi fac si o biblioteca personala”.

Ion Ciorici, pensionar: „Citesc zilnic TIMPUL inca de la aparitia sa, pentru ca am incredere in veridicitatea informatiilor publicate. L-am abonat ca sa profit de reducerile propuse. Jurnalistii de la acest ziar abordeaza probleme de maxima actualitate. Doresc echipei de la TIMPUL sa continue lupta si sa fie mereu cea mai buna din RM!”.

„Acest ziar ofera tabloul complet al realitatilor din RM”

Lucia, economista: „Citesc TIMPUL de trei ani, pentru ca spune adevarul. Citesc si alte publicatii si am constatat ca acest ziar este cel mai obiectiv. Cel mai mare interes dintre toate editorialele il reprezinta cele semnate de Constantin Tanase. Si alte texte de analiza sociala si politica incita la lecturi permanente”.

Parascovia, pensionara:
„Din acest ziar aflam toate stirile importante. Nu pot sa nu citesc TIMPUL, dar ne este greu sa-l cumparam, avand o pensie foarte mica. De aceea, vrem sa beneficiem de reducerile de la abonare. Prefer, mai ales, editia magazin de vineri”.

Maria Enache, asistenta-sefa la Spitalul clinic al Ministerului Sanatatii: „In fiecare an fac abonamente la TIMPUL pentru spitalul nostru. A devenit o traditie ca toti medicii de la noi sa-l citeasca, deoarece el ne ofera tabloul complet al realitatilor din RM – politice, sociale, economice, culturale etc. Autorul nostru preferat este Constantin Tanase”.

Spre regret, am avut semnale din teritoriu ca nu toate oficiile postale au tinut cont de reducerile la abonare oferite ieri de TIMPUL. Pentru ca sa fie la curent cu ele, le recomandam si angajatilor de la posta sa citeasca TIMPUL tot timpul.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *