Sport

Zimbrii se pregatesc pentru noul campionat

Echipa de fotbal Zimbru Chisinau se afla in cantonament de pregatire catre noul sezon competitional care va demara la 27 februarie.

Antrenorul principal al “galben-verzilor”, Ivan Tabanov, a remarcat pentru jurnalisti ca “actualmente sunt organizate zilnic cate trei antrenamente. La cel de dimineata acordam atentie sporita exercitiilor cu mingea. La urmatorul, accentul este pus pe rezistenta, forta si viteza. Seara ne antrenam din nou mai mult cu mingea si rezervam timp instruirii teoretice", a remarcat tehnicianul.

Potrivit lui, echipa s-a antrenat eficient in prima etapa a pregatirilor. "Jucatorii au fost supusi testelor, au sustinut controale medicale. Rezultatele sunt, in fond, satisfacatoare", a notat Tabanov.

In intersezon la echipa din strada Butucului au fost invitati si cativa jucatori noi. In prezent sunt testati mijlocasul Sergiu Orlov (25 ani) de la Olimpia Balti si fundasul Sergiu Sarbu (23 ani) de la Viitorul Orhei. Achizitionat anterior, fundasul Dan Andriuta de la Olimp Ungheni a fost transferat sa se antreneze cu echipa Zimbru-2.

Ghinionul a pus stapanire pe activitatea de jucator a lui Radu Catan. El s-a accidentat intr-un meci de verificare si va fi indisponibil aproximativ doua luni.

La 30 ianuarie Zimbru va juca un meci de verificare cu Olimpia Balti, iar pe 3 februarie va sustine un meci amical cu Dinamo Tighina.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *