Fotbal

Zimbru incepe sezonul cu trei fotbalisti indisponibili

Sambata, pe stadionul din Suruceni (Ialoveni) este programat primul meci din anul 2010 contand pentru campionatul R. Moldova in Divizia Nationala. Formatia Sfantul Gheorghe din localitate va intalni, intr-o partida-restanta a etapei a XIII-a, echipa Zimbru Chisinau.

In devans, clubul „galben-verzilor” a convocat o conferinta de presa cu participarea presedintelui Andrei Cecetov, care a remarcat ca, echipa de fotbal Zimbru se va stradui, in anul curent, sa ajunga pe locul patru in top, in prezent situandu-se pe treapta a sasea a clasamentului.

Potrivit lui Cecetov, nu vor putea „prinde” debutul de sezon Radu Catana (accidentat), Ion Demerji si Oleg Andronic, ambii nefiind pregatiti la nivelul necesar pentru primul meci.

In intersezon, lotul echipei Zimbru a fost completat cu jucatorii experimentati Adrian Sosnovschi si Victor Berco, precum si cu un grup de fotbalisti mai tineri. Directorul echipei, Gheorghe Juravel a remarcat ca, in prezent se negociaza cu impresarii a doi jucatori din alte campionate: Ovidiu Mendizov (Astra Ploiesti, Romania) si Kaloian Anghelov (Volov Sumen, Bulgaria).

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *