Actualitate

ZODIAC / Fricile care stau în calea succesului personal, în funcţie de zodie

Berbec

Semn de foc, Berbecul are o peronalitate extrem de competitivă. El trebuie să fie cel mai bun în tot ceea ce face. Deci, care este cea mai mare frică a lor? Eşecul, deoarece chiar şi cea mai mică înfrângere îi poate afecta într-un mod profund, scrie bustle.com.

Taur

Orice lucru care implică schimbarea sau ieşirea din zona de confort îi provoacă panică nativului Taur. „Taurul trăieşte pentru a se simţi confortabil“, spune astrologul Valerie Mesa. El se fereşte de tot ce duce la nesiguranţă, cum ar fi schimbarea locului de muncă sau întemeierea unei familii.

Gemeni

Gemenii iubesc libertatea, iar cea mai mare frică a lor este rutina, care poate include o teamă de angajament. În felul acesta, lucrurile se pot complica într-o relaţie pe termen lung. După cum spune Mesa, „curiozitatea lor devine mai puternică decât ei, iar gândul căsătoriei este literalmente cel mai rău coşmar“.

Rac

Frica de abandon este cea mai mare provocare a Racilor. „Când se implică într-o relaţie, ei îşi dăruiesc întreaga inimă. Prin urmare, le place să aibă un sentiment de securitate emoţională. Dacă nu primesc ceea ce au nevoie, aceştia riscă să se izoleze“, spune astrologul.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenţiei, iar această dorinţă este şi sursa celei mai mari frici a lor. „Leii se tem să nu dezamăgească persoanele pe care le iubesc sau, mai rău, să fie respinşi“ spune Lang. Aceste temeri pot duce la sentimente puternice de nesiguranţă.

Fecioară

Fecioarele iubesc ordinea atât a lucrurilor din jurul lor cât şi a evenimentelor din viaţă, cea mai mare frică a lor fiind haosul. „Este perfecţionistul zodiacului, oferind o mare atenţie detaliilor. Nu este loc de greşeli când sunt Fecioare în jur“, spune Mesa.

Balanţă

Balanţa este guvernată de Venus, planeta dragostei şi a relaţiilor. Deci, pentru aceşti nativi, fericirea înseamnă găsirea unei persoane potrivite alături de care să-şi trăiască viaţa. Cea mai mare frică a lor este să nu rămână singuri.

Scorpion

Scorpionii adoră să construiască relaţii puternice şi de încredere. Ei se bazează pe legături profunde care le oferă siguranţă. De aici şi frica de trădare. Urăsc ideea de a fi minţit, devenind uneori suspicioşi fără motiv.

Săgetător

Aceşti nativi iubesc să trăiască viaţa la maxim şi se tem să nu piardă nicio experienţă. După cum spune Mesa, „Săgetatorul vrea să experimenteze tot. Acest semn de foc este mereu în căutarea de noi provocări, uitând de multe ori să se odihnească, lucru care i-ar putea afecta în timp“.

Capricorn

Capricornii se tem de eşec, fiind chinuiţi de gândul că nu vor reuşi să atingă adevăratul lor potenţial. „Sunt determinaţi, iar atunci când au un plan nimeni nu le poate sta în cale. Semn de pământ, Capricornul tinde să ducă lucrurile la extrem. Este ambiţios, iar eşecul nu este niciodată o opţiune pentru el“, spune Mesa.

Vărsător

O mare frică a Vărsătorului este pierderea puterii şi a individualităţii. „Rebelii zodiacului, cea mai mare teamă a lor este dependenţa de o altă persoană“, spune Mesa. Acest semn de aer nu va putea tolera niciodată comparaţia.

Peşti

Peştii sunt cunoscuţi pentru modul lor unic de a visa, deci nu este un secret faptul că cea mai mare frică a lor este responsabilitatea. Toate lucrurile de „adulţi“ îi fac să stea cu ochii închişi de teamă, aşa că le evită cu orice preţ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *