Timpul.md

Ultima oră 2 Februarie 2015 | 08:53

(BLOG) Testele de patriotism sunt făcute la Moscova. Se permite copiatul

Moscova ne spune că unicii patrioți ai Moldovei sunt socialiștii.

Patrioții s-au dus la Moscova. Pentru o lecție de patriotism. Moscova iubește Chișinăul. A interzis în Rusia exportul de vinuri „made in Moldova”. Apoi a interzis exportul de fructe și legume. Apoi a interzis exportul de carne și lactate. Apoi n-a mai avut ce interzice. Unicul export acceptat de Rospotrebnadzor din Republica Moldova sunt socialiștii. Cu TVA rambursat la importator.

Socialiștii, adevărații patrioți ai Republicii Moldova, au făcut o fotografie de grup. Și din patriotism au oferit-o Republicii Moldova.

SUA a găsit cel mai prost drum din Republica Moldova: Sărăteni – Soroca. L-a reparat.

Ca cetățenii Republicii Moldova, patrioți adevărați și nepatrioți, să poată circula în siguranță. Apoi, deloc patriotic, SUA a identificat niște case ale bătrânilor din satele RM și le-a instalat semnale antiincendiu. Cel puțin, să salveze o viață, două ale bieților bătrâni.

SUA a identificat că agricultura RM fără irigare este din evul mediu. Cum dă dumnezeu. Și a început să implementeze sistemele de irigare.

România a identificat grădinițele din RM. Trebuie reparate. Ca viitorii patrioți și nepatrioți ai RM să crească sănătoși.

Chinezii au investit în camerele video de pe drumurile din RM. Ca patrioții și nepatrioții din RM să nu moară din prostie în accidente rutiere.

Moldovenii, adevărați patrioți ai țării, se pregătesc să ia examenul de patriotism. Testele sunt făcute la Moscova. Se permite copiatul. E doar și asta o tradiție patriotică.
 
Sursa: erizanu.cartier.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus