Timpul.md

Actualitate 26 Februarie 2018 | 18:40

(DETALII NOI) La ce viață de lux a renunțat Anastasia Cecati în Dubai pentru ca să fie împreună cu stomatologul din Moldova, care a omorât-o cu sânge rece

În fiecare zi, în presă apar noi detalii despre viața tinerei care a fost înjunghiată de propriul soț, la doar trei săptămâni după ce a născut o fetiță.  

Anastasia Cecati era model și făcea furori în Dubai. Frecventa cele mai scumpe cluburi și restaurante din provincia Emiratelor, îmbrăca numai ținute scumpe, zbura cu avionul la business class și avea toți bărbații la picioare. Numai colecția ei de genți valora în jur de 30.000 de euro.

La un moment dat însa, în august anul trecut, a lăsat luxul orbitor deoparte, alegând o viață de familie alături de un stomatolog din Republica Moldova.

A vrut să fie „fată de casă” însă din motive încă nedeslușite complet a sfârșit înjunghiată de sotul ei, într-o criză de gelozie. 

Se despărțise de dentist și se pare că voia să se întoarcă la standardele de viață anterioare căsniciei. Mariajul ei a fost un chin, din câte spun surse apropiate tinerei, iar fata voia să se distanteze de tatăl copilului ei.

Câteva voci susțin că de fapt aceasta nu ar fi rupt definitiv legătura cu foștii iubiți din Dubai și că soțul ei ar fi aflat despre asta.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus