Timpul.md

Lumea 28 Noiembrie 2010 | 21:50

(FOTO) Alegerile s-au terminat. Alegerile continuă

Cu aproape o oră în urmă s-au închis secţiile de votare din R. Moldova. Deja au fost făcute publice rezultatele a două exit-poll-uri ( primul şi al doilea ). Dar procesul de votare încă nu s-a încheiat. Cetăţenii moldoveni din SUA şi Canada sunt aşteptaţi încă la urne. Vă prezentăm mai jos câteva imagini de la secţia de votare din oraşul american Atlanta, statul Georgia.

Tatiana Barburasî, o tânără care munceşte în Atlanta ne-a spus că "lumea vine şi pleacă. Nu ştiu cam câţi moldoveni locuiesc în statul Georgia, dar am întâlnit concetăţeni care vin să voteze şi din alte state, deoarece secţii de votare au fost deschise doar în oraşele mari. Am observat un interes mare pentru acest scrutin".

Întrebată ce îşi doreşte un cetăţean al RM care se află peste Ocean de la aceste alegeri, Tatiana ne-a răspuns că cel mai mult ar vrea ca oamenii din ţara noastră să aibă o viaţă decentă. "Ştiu că nu o să aibă loc schimbări imediate, dar vreau ca după aceste alegeri oamenii să aibă încredere în viitorul lor. Moldovenii să nu mai plece peste hotare pentru a-şi căuta de muncă sau să lucreze la negru, dar ca să călătorească".Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus