Timpul.md

Actualitate 4 Octombrie 2016 | 17:20

(LIVE 10 TV) Cod Galben: Cum (nu) este respectată legea anti-fumat?

 Au trecut deja mai bine de patru luni de la implementarea legii anti-tutun. La început, după mult tam tam în presă, fumătorii erau foarte atenți unde-și aprind țigara și dacă respectă prevederile stabilite. În prima lună au fost aplicate chiar și două amenzi în sumă totală de 6400 de lei. Între timp însă, unii fumători au revenit la obiceiurile vechi și trag din lulea unde le poftește inima. Metode alternative caută și proprietarii de locale, care nu sunt tocmai mulțumiți de acest act normativ.

Cum se respectă legea anti-tutun în R. Moldova și cum decurge de fapt implementarea acesteia, vom încerca să aflăm de la Antonița Fonari, secretar general al Consiliului Național al ONG-urilor și de la Ghenadie Țurcanu – reprezentant al Centrului pentru Politici și Analize în Sănătate. Totodată, la telefon și prin Skype vom lua legătura cu alte persoane care ne vor spune cum li s-a schimbat viața, odată cu adoptarea legii anti-tutun.

Emisiunea începe la ora 18:30 și durează până la 20:00. Aceasta poate fi urmărită pe rețelele Moldtelecom, poziția 29 și Starnet, poziția 36. Totodată, online va fi de luni până vineri pe privesc.eu și evident pe timpul.md.Cod Galben, este o emisiune interactivă, de aceea puteți scrie comentarii, iar realizatorul le va da citire în direct. Comunicarea poate avea loc pe paginile de facebook: TIMPUL sau 10tv.md, dar și în comentarii la această postare.

TIMPUL.MD 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus