Timpul.md

Actualitate 18 Februarie 2016 | 14:26

(RĂZBOI ÎN UCRAINA) În apropiere de Gorlovka au fost uciși mai mulți militari ruși. Harta conflictului din Donbas

În ultimele 24 de ore un soldat ucrainean a fost ucis și alți trei au fost răniți. Acest lucru a fost făcut public la un briefing de presă de către purtătorul de cuvânt al administrației președintelui Ucrainei privind operațiunea anti-teroristă colonelul Alexander Motuzianik.

Direcția Lugansk
Inamicul încalcă regimul de pace în apropiere de Trehizbenki, timp de o oră au fost a fost folosite arme de calibru mic.

Direcția Donețk
A continuat lupta în apropiere de Gorlovka și periferia vestică a Donețkului. Inamicul folosește ocazional armament greu - mortiere și artilerie de 122mm. De asemenea, pe toate fronturile s-au intensificat atacurile din partea lunetiștilor.

Direcția Mariupol
Continuă atacuri intense din mortiere asupra pozițiilor anti-teroriste în apropiere de Krasnogorovka și Marinka. În aceleași poziții continuă atacurile din partea luneștilor. De asemenea, un atac cu mortiere a avut loc la sud, în apropiere de satul Chermalyk.

Armata Ucrainei a primit informații despre mai multe victime din partea Forțelor Armate ale F. Ruse care luptă în Donbas.

În data de 15 - 16 februarie, la Svitlodarsk au fost uciși cinci și a răniți doi militari din cadrul Regimentului de parașutiști 331 din cadrul Diviziei a 98-a aeropurtate. Amintim că această divizie a participat la războiul din Donbass - există parașutiști, care, în august 2014 „ s-au pierdut” în apropiere de Amvrosievka și au fost capturați de trupele Ucrainei.

TIMPUL.MD
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus