Timpul.md

Actualitate 14 Decembrie 2016 | 17:54

(LIVE 10 TV) Cod Galben: Impozitul pe avere – încă o încercare grea pentru cetățeni

 La începutul lunii decembrie, peste 3000 de cetățeni din R. Moldova au primit avizele de plată pentru impozitul pe avere. Sub incidența acestei legi intră persoanele care dețin mai multe imobile ce depășesc în total 120 de metri pătrați, iar valoarea cadastrală ajunge la peste 1,5 milioane de lei. La începutul acestui an, Ministerul Finanțelor a anunțat că plata acestui impozit va aduce în bugetul de stat aproximativ 50 milioane de lei. 

Ce i-a nemulțumit pe oameni, în ce măsură legea respectivă le încalcă drepturile și care este valoarea medie a acestui impozit, voi încerca să aflu de la Sergiu Gaibu, expert economic în cadrul IDIS „Viitorul” și de la domnul Valeriu Pleșca, ex ministru al Apărării și unul dintre cetățenii pe care legea în cauză îl vizează direct.
 
Emisiunea începe la ora 18:30 și durează până la 20:00. Aceasta poate fi urmărită pe rețelele Moldtelecom, poziția 29 și Starnet, poziția 36. Totodată, online va fi de luni până vineri pe privesc.eu și pe timpul.md.


Cod Galben, este o emisiune interactivă, de aceea puteți scrie comentarii, iar realizatorul le va da citire în direct. Comunicarea poate avea loc pe paginile de facebook: TIMPUL sau 10tv.md, dar și în comentarii la această postare.


TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus