Vedete

52 de ani de la naşterea lui Michael Jackson

100 de fani români ai Regelui Pop vor dansa astăzi "The Drill", dans celebru al lui Michael Jackson. Evenimentul are loc de la ora 14 în mall-ul AFI Palace Cotroceni, din Bucureşti, dar şi în Centrul Vechi (de la ora 16), Parcul Tineretului, intrarea Şincai (ora 17), Staţia de metrou Unirii 1 (ora 18) şi Herăstrău, aleea Michael Jackson (ora 19:30).

Se va dansa pe melodii celebre ale lui Michael Jackson, ca Smooth Criminal, Dangerous, Billie Jean şi They Don’t Care About Us. Cei implicaţi în organizarea evenimentului sunt membri ai Fan Clubului Michael Jackson din România.

Renume post-mortem

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009. După moartea sa, pagina de Facebook în memoria artistului a depăşit graniţa a zece milioane de fani. Dintre persoanele publice în viaţă, doar preşedintele american Barack Obama şi cântăreaţa Lady Gaga se pot mândri cu această popularitate în mediul online. 

Recent, Michael Jackson a devenit şi artistul cu cel mai mare număr de melodii descărcate de pe internet, depăşind un alt Rege, pe Elvis Presley. O companie celebră a anunţat că va lansa 100 de melodii înregistrate de Michael Jackson, dar nedifuzate până acum. Primul dintre cele zece albume va fi pe piaţă din această toamnă.

The Drill, exersat de Michael Jackson şi trupa de dansatori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *