Sport

Adversari grei si meciuri interesante

Presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal, Pavel Ciobanu considera ca fotbalistii moldoveni nu au motive sa se simta timorati in fata adversarilor din seria E a preliminariilor Campionatului European-2012. Reamintim, ca selectionata tricolorilor se va confrunta in acest turneu cu Olanda, Suedia, Finlanda, Ungaria si San Marino.

„Cu toate aceste echipe ne-am mai confruntat pe terenul de fotbal. Cu San Marino, intr-o intalnire amicala, iar cu celelalte formatii, in meciuri oficiale, – a remarcat Pavel Ciobanu. – Cu asemenea adversari se poate de jucat la acelasi nivel. Olanda pare a fi un adversar mai dificil. Totul va depinde de formatia noastra. Pana cand nu se va decide problema dreptului a stranierilor moldoveni din Rusia si nu va fi clar pe cine va putea miza Gabi Balint, e incorect sa stabilim un obiectiv pentru echipa nationala. Actualmente, nici macar olandezii nu sunt siguri ca pot obtine primul loc in serie”, – opineaza Pavel Ciobanu.

Pe de alta parte, antrenorul principal al selectionatei R. Moldova, Gavril „Pele” Balint a comentat astfel rezultatele tragerii la sorti de la Varsovia: „Pentru noi, orice componenta a grupei preliminare ar fi fost dificile, reiesind din locul pe care il ocupam in topul european. Dar avem numerosi jucatori talentati, astfel ca posedam si noi sanse in seria E. Si vom face tot posibilul pentru a le fructifica. Favorita a grupei noastre este, indubitabil, Olanda, dar si cu ea se poate de jucat”, a declarat Balint.
Programul meciurilor din seria E preliminara va fi stabilit ulterior.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *